Menu Tradition 48€

Amuse Bouche

Entrées

 

Tataki de Thon rouge mi-cuit

et Salicornes aux Saveurs d'Asie

Bluefin Tuna Tatin tart with honey and rosemary, basil cream, green salad

Ou

Burrata à la Truffe en provenance des Pouilles,

tomates "Marmande", Truffe blanche d'été et jeunes pousses à l'huile de noisette

Truffle Burrata from Italy, fresh tomatoes, white truffle chips, hazelnut oil and green salad

 

 

Plats

 

Dos d'Omble Chevalier (Maison Murgat),

mosaïque de Poivrons, crémeux de Fenouil, vert de basilic

Arctic Char fish, red and green peppers, fennel cream and basil

Ou

Carré d'Agneau du Bourbonnais en croûte d'herbes,

pommes de terre grenaille, Tian Bayaldi et jus au Thym

Rack of French Organic Lamb, vegetables Tian, sautéed potatoes

 

Fromages

 

Demi Saint Marcellin La Mère Richard ou Cervelle de Canuts

Selected cheese from Mère Richard

Desserts

 

Barre Passion-Chocolat blanc Ivoire Valrhona, 

Sorbet Framboise Bio Terre Adélice

ou

Tartelette aux pralines roses, glace au yaourt et Poivre de Tymut Terre Adélice

Pink pralines tart, Organic Yogurt and pepper ice cream or Passion fruit and white chocolate Bavarian cream, Organic raspberry sorbet

Menu Tradition à 48€