Menu Trois Maries 35€

Amuse Bouche

Entrées

 

Tarte Tatin de tomates Cocktail

au miel et romarin, jeunes pousse, tuile de parmesan

Cherry Tomato Tatin tart with honey and rosemary, parmesan biscuit and salad

Ou

Pâté en croûte de cochon Fermier d'Auvergne

à l'estragon et artichaut, frisée et pickles de légumes frais

Free-range pork paté baked in a crust as a pie, served with pickles and salad

Plats

 

 

Risotto d'Aile de Raie aux petits légumes,

bouillon de Salicornes et radis glacés

Ray fish and vegetables risotto with a Salicornia (sea bean) broth

Ou

Cuisse de Pintade Fermière de l'Ain au Basilic,

écrasé de pommes de terre et carotte fane glacée

Free-range Poultry leg (Guinea fowl) roasted with basil, mashed potatoes

Fromage ou Dessert

 

1/2 Saint Marcellin "Mère Richard"  ou Cervelle de Canuts

Soft French cheese or Fresh cheese melt cream, herbs, shallots...

Ou

Pêche pochée au Muscat de Rivesaltes, Madeleine de Commercy, glace Vanille Bio Terre Adélice

Ou

Cœur coulant au chocolat grand cru Manjari Valrhona

Fresh peach poached in Muscat Wine with Organic Vanilla Ice cream or Valrhona Chocolate fondant

Menu Trois Maries 35€