Fromages & desserts

Les fromages

1/2 Saint-Marcellin 6€

1/2 Saint- Marcellin de la Mère Richard

Soft French cheese made from cow's cheese

Faisselle 6€

Fromage blanc faisselle, crème fraîche

Cottage cheese and fresh cream

Cervelle de Canuts 6€

La célèbre Cervelle de Canuts Lyonnaise

Fresh cheese seasoned with chopped herbs, shallots, salt, pepper, olive oil and vinegar

Les Desserts Maison

Crème Brûlée 7€

Crème brûlée à la verveine fraîche

Custard infused with fresh verbena and a crackle sugar topping

Gâteau Lyonnais 7€

Gâteau Lyonnais aux pommes et pralines roses, crème anglaise et chantilly maison

Traditional apple and pink pralines Lyonnais cake, served with custard

Poire pochée au vin 8€
Poire pochée façon vin chaud, langue de chat et glace noisette Bio Terre Adélice

Poached pear in red wine, served with an Organic Hazelnut ice cream

Tartelette aux pralines 8,50€

Tartelette aux pralines roses, coulis de myrtilles Bio, glace au thé vert Matcha Terre Adélice

Pink pralines tart, blueberry coulis, Organic Matcha green tea ice cream

Coeur coulant au chocolat Valrhona 8€

Cœur coulant au chocolat noir Grand cru Manjari Valrhona, crème mousseuse au Bailey's

Manjari Valrhona Chocolate fondant

Barre Chocolat Blanc 8,50€

Barre Chocolat blanc Ivoire Valrhona et marrons, Glace au yaourt et poivre de Tymut création Terre Adélice 

Valrhona white chocolat cake, chestnuts and Organic yogurt ice cream

Les glaces et sorbets

Glace ou sorbet Terre Adélice 2 boules 7€

Nous consulter